изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:12 EEST
Полицаи гръмнаха агресивния Чоко    
Ред и сигурностКриминално проявен наркоман е прострелян в крака, след като оказал яростна съпротива при полицейско задържане тази сутрин в столичния ж.к. “Дружба”.

Към 7 часа криминалисти от Осмо РПУ провеждали специализирана полицейска операция срещу извършители на кражби в района, съобщиха от пресцентъра на МВР.
При опит да бъде арестуван в обитавана от него барака 22-годишният наркозависим Н.М.-Чоко, регистриран 46 пъти за кражби, нападнал служителите на реда със стол и парче стъкло от счупен прозорец. Това наложило употреба на оръжие от страна на полицаите и Н.М. бил прострелян в подбедрицата.
Чоко е настанен в болница без опасност за живота. Случаят се изяснява.
Подобен инцидент е станал и в Бургас. Тази сутрин полицаи са стреляли срещу криминално проявен, предаде Дарик. Служители на реда са открили огън срещу съмнителен мъж, който се опитал да избяга. След предупредителни изстрели със стоп-патрони се е наложило полицаите да прострелят мъжа в крака. Задържан е 27-годишен мъж от Бургас - криминално проявен и осъждан, който след прострелването е получил повърхностни наранявания в десния крак и е без опасност за живота. dir.bg
 


Сходни връзки

Полицаи гръмнаха агресивния Чоко | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди