изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:21 EEST
И Валентин Петров ”снасял” секретна информация?    
НовиниНа 31 декември 2005 г. като шеф на НС “Полиция”, сегашният главен секретар на МВР Валентин Петров си е позволил да поиска класифицирана информация от ГДБОП.

В същия ден той се свързва с обект на разработка, с когото е обсъждал информацията, заяви бившият шеф на ГДБОП ген. Ваньо Танов пред Нова телевизия, цитиран от БГНЕС.
Ако има политическа воля, прокуратурата трябва да влезе в ГДБОП и да извърши принципна проверка на всички дела, добави той. Танов изтъкна, че при всяка разработка на службата се стига до високопоставени политически лица, които на един или друг етап са лобирали.
"Винаги, когато има организирана престъпност, тя е свързана с предателство и обслужване на тази организирана престъпност от служителите в МВР, включително изтичане на информация, обслужване от всички административни системи на държавата, които са призвани да се борят с престъпността, включително митнически и данъчни органи", заяви Ваньо Танов.
dir.bg
 


Сходни връзки

И Валентин Петров ”снасял” секретна информация? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди