изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:06 EEST
Бойко Борисов: Кмет, внесъл 20 лева членски внос в НСОРБ, иска да ни отнема думата    
ОбществоСофия. Тези дни нашите адвокати ще обжалват процедурата по избор на председател на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), защото мисля, че на българските граждани не беше достатъчно ясно обяснено – защо се налага такова обжалване и защо за ГЕРБ общото събрание на сдружението беше нелегитимно.

 Това каза кметът на столицата Бойко Борисов след като откри новия Европейски информационен център в столицата, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Кметът Бойко Борисов подчерта, че по време на общото събрание на НСОРБ е имало две гласувания с различен кворум от присъстващи кметове. При първото преброяване в залата са присъствали около 360 души, след това обаче в залата са имали достъп и други хора.
Начинът на гласуване даваше възможност да гласуват всякакви хора. С изключение на 10 – 15 кмета в страната – всички останали бяха абсолютно непознати, каза Борисов. „При крайното гласуването имаше 460 души при кворум от 376 от първото преброяване”, каза Борисов.
„Ние не сме напуснали залата, защото така ни е кеф, а защото просто нямаше събрание. Какво значи сега „ние сме ги избрали и те са приети”?! Това го нямаше и при комунизма: не искаш, а те приемат. В това няма логика”, каза още Борисов. Той обясни, че Столична община е внесла 130 000 лева членски внос на база население на София в НСОРБ. „Става така, че кмет, внесъл 20 лева, иска да ни отнеме думата”, каза Борисов.
Кметовете от ГЕРБ са искали да се изкажат по време на събранието, но не са имали тази възможност. Това, според Борисов, не е правилно.
Галина ДИМОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Кмет, внесъл 20 лева членски внос в НСОРБ, иска да ни отнема думата | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бойко Борисов: Кмет, внесъл 20 лева членски внос в НСОРБ, иска да ни отнема думата
Автор: Anonymous да 2008-03-24 @ 19:55 EET
гадно ли ти е?:))))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди