изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:03 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕЛСКИ ЛИНЧ ИЗПРАЩА КРАДЕЦ В БОЛНИЦАТА    
ЛюбопитноСеляни линчували крадец, след като шайка апаши направили опит да задигнат 12 овце от частна стопанска постройка в крушарското село Александрия. Собственикът, който живеел в Добрич, отглеждал животните в двора на болнавия си баща. Възползвайки се от това, цигани, "снабдени" с два леки автомобила, се промъкнали в постройката около полунощ на 20 март, като предварително обесили 2-те кучета на възрастния човек. Като почнали да товарят животните, бдителни съседи ги чули и ги погнали. Единият от бандата бил заловен и линчуван, което наложило да бъде настанен с комоцио в болницата в Добрич. Другите успели да избягат.

ИМОТНИ ЦИГАНИ НЕ ПУСКАЛИ ЩЕРКИТЕ СИ В УЧИЛИЩЕ, ЗА ДА ИМ ВДИГНАТ ЦЕНАТА

Неприбраните в училище деца в Добрич са 2.1 %, съобщи началникът на образованието Димитър Антонов. Според него, проблемът е в това, че основно неприбраните в училищата деца са от ромски произход. Не само липсата на средства била причината деца от ромски семейства да не бъдат пускани на училище. Оказало се, че голяма част са от богати ромски фамилии с видно благополучие.Те спирали момичетата от училище след навлизане в пуберитета. По този начин цената на девойките се вдигала, когато дойдело време за задомяване. Друга част пък водели хлапетата зад граница.
НДТ - 24 март 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕЛСКИ ЛИНЧ ИЗПРАЩА КРАДЕЦ В БОЛНИЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди