изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:39 EET
УЛИЧНИ ПСЕТА РАЗКЪСАХА ТРУП НА КРАДЕЦ    
Ред и сигурност Разкъсани парчета от тяло на мъж били открити около 16 часа на 22 март по ул. "Калиакра" в Добрич - по пътя за ПРК, в района на гористата местност "Табаните", научи НДТ. На тялото се натъкнал случайно преминаващ гражданин, който подал сигнал в Първо РПУ. Установено било, че частите са от трупа на 24-годишния Шенол Джеват от Добрич, който станал жертва на инцидент докато извършвал кражба. По време на разследването станало ясно, че Шенол заедно с 26-годишния Антон Алексиев от добричкото село Овчарово направили опит да крадат ел. проводници.

Шенол се качил на електрически стълб с високо напрежение в местността "Табаните". Когато прерязал кабела обаче го ударил ток и паднал от стълба - от около 15 метра височина. Мъжът загинал на място. Антон се уплашил и избягал. Трупът останал на място и по-късно бил разкъсан и разнесен от улични кучета из гористата местност.

По данни на близките на Шенол, той не се е прибирал в жилището си от началото на миналата седмица, казаха от областна дирекция "Полиция". По-късно Антон Алексиев бил установен от органите на реда. Хора от с. Овчарово разказаха, че той е криминално проявен. Преди около година излязъл от затвора, където излежавал присъда също за кражба на електрически проводници.

Обстоятелствата около трагичния инцидент продължават да се изясняват в условията на досъдебно производство. НДТ

 


Сходни връзки

УЛИЧНИ ПСЕТА РАЗКЪСАХА ТРУП НА КРАДЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди