изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:41 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТРИ ТРУПА ЗА ДЕНОНОЩИЕ В ДОБРИЧ    
ЛюбопитноТри трупа за денонощие открила полицията в Добрич, съобщиха от РДВР. На 23 март март около 12 часа в жилище по ул. "Кирил и Методий" в града било намерено 21-годишно момиче, по трупа на което полицията не е установила улики от насилие. Най-вероятна причина за смъртта е токов удар. В жилище в кв. "Балик" пък бил намерен трупът на 34-годишен добричлия, който бил болен от епилепсия. Следи от насилие не били открити и по неговия труп, уточниха от полицията. Късно миналата нощ по улица в Добрич бил намерен мъртъв 35-годишен мъж. Аутопсията установила, че преди да почине, мъжът е употребил голямо количество алкохол. Според лекарите това е и вероятната причина за смъртта му.

АЛБЕНА СЕ ПРЕДСТАВЯ НА ФРЕНСКИЯ ПАЗАР

Сериозно присъствие ще има първият частен български курорт "Албена" на френския пазар до края на март. От 26 до 30 този месец комплексът ще се представи на туристическата борса в Париж. "Албена" ще бъде представена и на борсата "Термали'98" на щанд на френска фирма. На 27 март пък курортът ще участва във френското изложение "Ваканция".
НДТ - 25 март 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТРИ ТРУПА ЗА ДЕНОНОЩИЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди