изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:06 EEST
ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ НА ЯЗОВИРИТЕ    
ЕкологияОт пресцентъра на Басейнова дирекция - Варна, на чиято територия е и Добричка област, съобщават, че в изпълнение на заповед на областните управители  на  редица области /в това число и губернаторът на Добрич/ и министъра на държавната политика при бедствия и аварии за предприемане на превантивни мерки,  вече е започнало обследване  на  потенциално опасните  язовири и критични водни участъци на територията на дирекцията.

Комисията от експерти има за цел да установи състоянието на хидротехническите съоръжения  и проводимостта на речните русла. Към момента текат проверките и в Добричко. От дирекцията добавят още, че продължават да преливат 4 от общинските язовири, които са на територията на област Добрич,  без опасност за населените места, като експертите непрекъснато следят състоянието на язовирите и речните русла.
Дирекцията стартира и анкета, имаща за цел да проучи нагласата на потребителите към предоставяните  административни услуги.  Задачата, която са си поставили от дирекцията, е постигане на най-ефективно  взаимодействие между гражданите и служителите на дирекцията.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ НА ЯЗОВИРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди