изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:40 EEST
Като няма друго – сексскандал за Бербатов    
По света

Един от най-големите таблоиди в Англия – „Сън”, отново оплете звездата на българския национален отбор Димитър Бербатов в сексскандал. Този път център на вниманието е моделът Даниела Арнаут, която според информацията си е признала за връзка с нападателя на Тотнъм.



Подобни слухове вече се завъртяха в жълтите издания у нас, като според тях красавицата се е похвалила за близки отношения с футболиста, при това зад гърба на неговата приятелка – Елена.

Поредните пикантни новини около капитана на трикольорите ни идва около месец, след като отново „Сън” публикува невярната информация, че половинка в живота на един от най-желаните футболисти у нас е моделът Теди Велинова.

В информацията, поместена на първата страница на изданието, таблоидът твърди, че самата Даниела, която е еротична танцьорка, е разкрила, че е имала доста горещи изживявания с Бербо, продължили около две години. Нападателят обаче не пожелал да замени постоянната си половинка с Даниела и прекратил отношенията им.

„Бях влюбена в него. Той ме караше да се чувствам като истинска принцеса. Бербатов е истински джентълмен. Имахме уникална връзка. След това той реши да прекрати всякакви отношения с мен, без да посочи някаква причина”, разкрива самата танцьорка, цитирана от „Сън”.

25-годишният модел разкри още, че не е оповестявала това до този момент, тъй като е имала връзка с певеца Крум по същото време, в което твърди, че се е срещала с Димитър Бербатов.

Информацията поместена в британския таблоид приключва с твърдението, че самият футболист е отказал да коментира казаното от Даниела.

dariknews.bg

ДАНИЕЛА: СТАНАХ ГАДЖЕ НА БЕРБАТОВ ЗАЩОТО ЩЕРКАТА НА МИГЛЕНА АНГЕЛОВА МИ ОТМЪКНА КРУМ

Плеймейтка си прави реклама с любовна връзка с Бербатов

Синеоката финалистка от Playmate 2006 направи горещи снимки

 


Сходни връзки

Като няма друго – сексскандал за Бербатов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди