изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:45 EEST
И НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ "ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ" СПЕЧЕЛИ ДЕЛО СРЕЩУ "Е.ОН БЪЛГАРИЯ"    
НовиниИ на втора инстанция общинското транспортно предприятие "Тролейбусен транспорт" спечели делото срещу "Е.ОН - България", съобщи за НДТ управителят на транспортната фирма Митко Митев.

Искът от транспортното дружество е заведен по Закона за енергетиката - за дължима такса достъп до трафопостове. Искът е на стойност 53 хил. лв. Както НДТ писа, с решение на ОбС, на фирмата бяха предоставени 6 трафопоста, които в рамките на 11 месеца са били ползвани от енергоразпределителното дружество. В тази връзка управителят на "Тролейбусен транспорт" е провеждал срещи и разговори с представители на "Е.ОН", но след като не е било постигнато споразумение, е било заведено дело. "Решението на първа инстанция излезе в началото на годината, по силата на което компанията ни дължи до януари тази година, заедно с лихвите, между 63-64 хил. лв. Вече е факт и решението на втора инстанция" - разказа Митев и допълни, че очаква произнасянето на последна инстанция.
 


Сходни връзки

И НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ "ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ" СПЕЧЕЛИ ДЕЛО СРЕЩУ "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди