изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:01 EEST
Сидеров заплаши ”Запалката” с възмездие    
Политика
Нашето семейство претърпя много удари и това няма да го забравя никога. Това може да си го отбележи "Главата", "Запалката" и всички идиоти, които посегнаха на семейството ми и просто трябва да очакват възмездие.


Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров преди началото на делото за подбуждане към лъжествидетелстване срещу него и съпругата му Капка в Софийския градски съд, съобщи БГНЕС.
На въпрос какво точно възмездие трябва да очакват, Сидеров заяви: "Това което заслужават и журналистите сте достатъчно търпеливи и ще видите това".
Сидеров отново коментира, че въпросното дело е било нагласено, конституирано и скалъпено с лъжливи показания от "главния дегенерат на България Румен Петков, който отдавна трябваше да си подаде оставката", съобщи БТА. По думите му делото срещу него е част от политическата война срещу "Атака", тъй като партията му, според социологическите изследвания, ще получи по-голям процент гласове от БСП на следващите избори.
Волен и Капка Сидерови са обвинени, че са подбуждали Павел Чернев към лъжествидетелстване за пътния инцидент на автомагистрала "Тракия" на 7 април 2006 г. Тогава автомобилът, в който е бил Сидеров, се блъска в колата на Явор Доков. Заедно с Доков пътували баща му и дядо му. След инцидента Сидеров заяви, че автомобилът, с който са пътували, е бил управляван от Павел Чернев. В хода на следствието Чернев първо потвърди, а след това се отрече от показанията, че е управлявал колата.
Днес за четвърти път делото не тръгна по същество. Този път причина за отлагането стана отсъствието на адвокат Марин Марковски. Неговият син и също защитник по делото - Димитър Марковски, представи пред съда медицинско свидетелство.
Като свидетел по делото дойде зам.-министърът на вътрешните работи Камен Пенков.

dir.bg

 


Сходни връзки

Сидеров заплаши ”Запалката” с възмездие | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Сидеров заплаши ”Запалката” с възмездие
Автор: Anonymous да 2008-04-01 @ 22:53 EEST
За какво семейство говориш???Ти си болен човек и трябва да се лекуваш!!Не в Наречен а в Карлуково!!!Болни са и подръжниците ти в Добрич и особено оная тъпа мутра Валентин!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.26 секунди