изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:05 EET
ХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ



ОВЕН - Въпреки трудностите, създавате впечатление на хора, знаещи цената си. С поведението си ще повлияете позитивно на околните и съчетавайки усилията си ще постигнете напредък в общо начинание.

ТЕЛЕЦ - Без да губите нито за миг присъствие на духа ще продължите да отстоявате позициите си, независимо от атаките срещу себе си. В резултат на работата си, ще получите потвърждение на очакванията си.

БЛИЗНАЦИ - Въпреки натоварената си програма, няма да пропуснете уговорени срещи. Ще дадете предпочитание на деловите ангажименти, а в следобедните часове ще се погрижите са собствените си нужди.

РАК - Ще изберете подходящия човек, с когото да започнете съвместни действия. С правилния си избор ще стартирате проект, съсредоточавайки в него новаторски идеи и нюх към новостите.

ЛЪВ - С каквото и да се заемете днес ще довеждате делата си до край. Професионализмът ви ще се изрази в добре сключени договори и други силни прояви, водещи до повишаване на финансите ви.

ДЕВА - Не отхвърляйте високомерно предлагащата ви се помощ, скоро ще имате нужда от нея. В желанието си да постигнете своя мечта ще проявите голяма активност, и нещо повече – инат.

ВЕЗНИ - Водени от разума и усещането си за нещата, ще се проявите като истински дипломати, показвайки еднакво добро отношение към всички. В отлична форма сте и това се забелязва.

СКОРПИОН - Интересни предложения ще ви подтикнат да искате най-доброто. С непрекъснатите си търсения създавате добри условия за развитие, както в професионалната сфера, така и в личната.

СТРЕЛЕЦ - Чудесен ден да бъдете по-дълго с хората, които най-много обичате. За някои може това да е свързано с допълнителни задължения, но те поне ще са приятни. Не се ядосвайте за дреболии.

КОЗИРОГ - Може би ще сте доста изнервени - заради работата или по други причини, вие си знаете. Добре е да наблегнете на билковите чайове. Не проявявайте прекалено голямо нетърпение.

ВОДОЛЕЙ - Добро развитие на служебните ви дела. Ще се възползвате от финансовото си положение и ще наситите бита си с удобства. Радостни събития вкъщи ще направят вечерта приятна.

РИБИ - Ще дадете предимство на онези неща, за които не ви е достигнало времето през последните няколко дни. За сетен път ще изненадате света с творческите си умения и безспорен талант.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди