изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:39 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност19-ГОДИШЕН младеж от Добрич е спипан от полицейски автопатрули на Първо РПУ и сектор "Сигнално охранителна дейност" след оперативни и заградителни мероприятия, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

Преди да бъде задържан той извършил взломна кражба на около 30 лева от търговски обект, намиращ се в централната част на Добрич. След осъществяването на престъпното деяние младежът е направило неуспешен опит да избяга от района на местопроизшествието и укрие. Обстоятелствата около случая продължават да се изясняват. Образувано е бързо досъдебно производство.
ЛЕК АВТОМОБИЛ "Ауди" е бил взломен от неизвестни в нощта на 28 срещу 29 март. Колата била паркирана в ЖК "Дружба", от нея е задигнат МР-плеър. Провеждат се мероприятия за установяване на извършителите, образувано е досъдебно производство.
ПЕТИМА пияни шофьори са спипани за времето от 22.30 часа на 28 март до 2.40 часа на 31 март в Добрич. Водачите са от Добрич, Генерал Тошево и тервелското село Орляк. При един от тях - Д. Д. /30 г./ от Добрич, са установени 3,06 промила алкохол. Задържан за срок от 24 часа в Първо РПУ. НДТ

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди