изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:32 EET
ОПРЕДЕЛИХА И ВТОРАТА ГРУПА КЪСМЕТЛИИ В ТОМБОЛАТА НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ"    
НовиниИзвестни са вече имената на вторите девет късметлии от томболата на "Е.ОН България" - "Редовен платец", съобщиха от пресцентъра на компанията. Оттам уточниха, че представители на фирмата вече се свързват с тях.

Припомняме, че в средата на февруари енергодоставчикът стартира кампания за стимулиране на редовното плащане на сметките за консумирана електроенергия, в която могат да се включат всички битови абонати, платили сметките си до 25-о число на всеки месец. Наградата, която получават печелившите, е енергиен ваучер за над 650 квч безплатна електроенергия на стойност 100 лева. Сумата от ваучера се отразява в системата на компанията и се приспада от следващите сметки за електроенергия, в зависимост от консумацията на клиента.  Скоро ще бъдат официално обявени имената на деветте печеливши клиенти и публикувани на интернет-страницата на Е.ОН България, добавят от компанията. Кампанията "Редовен платец" продължава и през април. 
 


Сходни връзки

ОПРЕДЕЛИХА И ВТОРАТА ГРУПА КЪСМЕТЛИИ В ТОМБОЛАТА НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди