изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:41 EEST
Поредна нарковендета    
НовиниПет души са задържани в Несебър при опит да отвлекат мъж от Стара Загора от офис на хотел в Слънчев бряг.

Акцията е проведена във вторник около 19 часа, съобщи на пресконференция директорът на ОДП Бургас комисар Павлин Димитров, цитиран от Фокус.
Тогава петима маскирани с качулки лица, въоръжени с хладно оръжие и електрошокови палки, са проникнали насилствено в хотел в Слънчев бряг. В офис на хотела, пригоден за живеене, от няколко дни е пребивавал мъж от Стара Загора. Първоначално той е опитал да избяга, но след това маскираните са го заловили и са го вкарали насилствено в автомобил Фолксваген.
Същевременно свидетел подава сигнал в полицията и за броени минути групата е заловена. От маскираните са иззети четири ножа, три електрошокови палки, качулки и мобилен телефон. При обиск в помещението на хотела, е иззет около половин килограм канабис.
Мъжете са задържани, образувано е досъдебно производство. Прокурорът в Районна прокуратура в Несебър Георги Русев каза, че срещу тях ще бъде повдигнато обвинение по четири текста от Наказателния кодекс – за нанасяне на лека телесна повреда, за счупен стъклопакет на помещението в хотела, за принуждаване на човек да влезе в автомобил, както и за притежание на наркотични вещества.
От полицията не посочиха имена или инициали на задържаните и потърпевшия. Те обаче са категорични, че акцията на маскираните е била с цел сплашване на наркоразпространител от друга групировка. Няма данни задържаните да са от групата на Димитър Желязков - Очите.
Двама от нападателите са криминално проявени, единият в момента изтърпява пробация, а другият има присъда за наркотици и хулиганство. Един от задържаните е непълнолетен. Делото по случая ще се води от Бургаския окръжен съд.  dir.bg
 


Сходни връзки

Поредна нарковендета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди