изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:58 EEST
Румен Петков си е самовъзложил да прави доклад за управлението на ОДС до 2001 г., според Атанас Атанасов    
ПолитикаСофия. Румен Петков си е самовъзложил да изготви доклад за това как е управлявало ОДС между 1997 до 2001 г. Това заяви депутатът от ДСБ Атанас Атанасов след редовното заседание на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред,

предаде репортер на Агенция "Фокус". Депутатът бе категоричен, че предстоят избори и на БСП отново й трябват пари, затова вътре в партията тече „един тих шантаж”, Румен Петков е човекът, който осигурява пари на БСП.
По думите на Атанасов – отлагането на проблема, наречен МВР, единствено работи против управляващите. Според депутата – развоят на скандала е „много удобен за опозицията, но вреден за държавата”. „Това е несериозно от един министър на вътрешните работи да се държи по този начин. Но – големият проблем е на министър-председателя. Да обясняваш това, което се случва сега, с нещо преди десет или 15 г.... Не може да се твърди, че реформата тепърва започва, а да са минали три години от мандата”, коментира още Атанасов.
По думите му – Народното събрание работи само за МВР. „Днес какво има – мълчаливо съгласие, че са се провалили в разследването”, допълни още депутатът от ДСБ.
На въпрос -дали според него анализът на работата на МВР назад във времето е излишен, Атанасов отговори: „Смятам, че сегашното ръководство на МВР е изключително заинтересовано да отклони отговорността”. Според него – анализ на работата на МВР трябва да бъде направен от ново ръководство на ведомството.
Запитан - дали се притеснява, че ще бъдат извадени още компромати, Атанасов заяви, че вместо да се обръща внимание на това, което се случва в момента в МВР, се прави опит да се говори за нещо, станало преди години. „Днешният министър на вътрешните работи се среща с оперативно интересни лица, днешният министър покровителства хора, които се срещат с оперативно интересни лица, а не седем години назад”, допълни депутатът. Запитан дали това не се е случвало и в други правителство, Атанасов отговори, че не знае за такива факти.
Атанасов заяви, че не се притеснява от това, което ще бъде изнесено за неговата работа като ръководител на НСС. Той припомни, че два пъти е бил оправдан в съда. „Аз минах два пъти през съда заради сигнали, подавани именно от тези лица. И в двата случая съдът каза „невинен”. Няма от какво да се притеснявам. Аз съм гърмян заек”, каза още депутатът. По думите му – той е оставил след себе си „една работеща структура”.
Марта МЛАДЕНОВА
 


Сходни връзки

Румен Петков си е самовъзложил да прави доклад за управлението на ОДС до 2001 г., според Атанас Атанасов | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Румен Петков си е самовъзложил да прави доклад за управлението на ОДС до 2001 г., според Атанас
Автор: Anonymous да 2008-04-03 @ 08:07 EEST
Алооооо! Гърмения заек .....какво да ти гърмят на тебе??Толкова си дребен,че и най добрия ловец не може да те улучи.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди