изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:40 EEST
ДО ЮНИ ЩЕ БЛИКНЕ ВОДА ОТ ЧЕШМА В ПАРКА    
Ротари/RotaryДо юни месец трябва да бликне вода от чешма в градския парк, каза вчера президентът на Ротари клуб - Добрич, Илия Михайлов. Това е единият от проектите, по които работят добричките ротарианци. "Общината извърши ремонт на градския ни парк и той стана много хубав.

В долната му част, където е разположен и комплекс "Изида", има много хубави детски съоръжения и през летните месеци се посещава както от много деца, така и от възрастни хора. Затова решихме старата каменна чешма, която се намира недалеч от стадиона, да я преместим в обновената част на парка, за да се ползва от гражданите" - разказа И. Михайлов. В момента "ВиК" са поели ангажимент да осигурят канализацията и пускането на водата, като след това ще бъде излят постамент за чешмата и тя самата ще бъде преместена.
Вторият голям проект, който се реализира също с участието на Ротари клуб Добрич е строителството на кръстокуполната църква "Св. Климент Охридски" в близост до едноименното училище в града. "В сметката за строителството на храма има 50 хил. лв. Нулевият цикъл е напълно завършен. Задачата, която сме си поставили е до края на годината той да бъде изграден и покрит" - допълни Илиев.
 


Сходни връзки

ДО ЮНИ ЩЕ БЛИКНЕ ВОДА ОТ ЧЕШМА В ПАРКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди