изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:23 EEST
УСШ НЕ Е ПРЕМИНАЛА КЪМ "СПОРТНИ ИМОТИ"    
НовиниНито една молба от работещи в Ученическа спортна школа за напускане и назначаване към общинското дружество "Спортни имоти" не е подадена. Това каза пред НДТ директорът на УСШ Богомил Йорданов по повод инфорамцията в "Нова добруджанска трибуна", която изнесе зам.-кметът Иван Колев, че от днес всички работещи в УСШ са назначени в "Спортни имоти".

Ще се изчака заповед на министъра на образованието за закриване на УСШ по предложението на Общинския съвет. Дотогава УСШ ще си работи, а колективът ще остане към школата, обясни Б. Йорданов. Той сподели  недоумението на работещите в УСШ от информацията, която са получили от управителя на "Спортни имоти" Пламен Папазов, че при преминаване на школите към дружеството децата ще трябва да заплащат по пет лева месечна такса, което досега не им е било известно. Учителите от УСШ пък ще могат да работят като инструктори.
Колективът на УСШ се надява местният парламент да приеме решение за създаване на Обединен детски комплекс, който да обхваща трите извънучебни звена - ЦРД, ЦУТНТ и УСШ.
 


Сходни връзки

УСШ НЕ Е ПРЕМИНАЛА КЪМ "СПОРТНИ ИМОТИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди