изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:45 EET
СЕДЕМ НАГРАДИ СПЕЧЕЛИХА ТАЛАНТИ ОТ КОНКУРСА "ЗВЕЗДИЦИ ЗА ЛОРА"    
ОбществоОбщо седем награди спечелиха талантливи възпитаници на поп-рок студио "Сарандев" при младежки дом "Захари Стоянов" с ръководител д-р Божана Байчева на националния конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Звездици за Лора".

Той се проведе за четвърта поред година в Свищов и е в памет на Лора - едно от 12-е загинали при катастрофата край Лим деца. В надпреварата са се включили около 100 млади изпълнители от цялата страна.
Ралица Дънкова е станала трета в първа възрастова група, в трета група на второ място е класирана Ани Сарандева, а на трето - Християна Дънкова. Възпитаници на "Сарандев" са спечелили и четири специални награди. Велико Димитров /втора възрастова група/ и Теодора Бержарова /четвърта група/ са били отличени от две от фирмите, спонсори на конкурса. Покана да участват в "Хит минус едно" са получили Ани Сарандева и Даяна Жан /трета възрастова група/.
Талантливите певци са били оценявани от жури с председател естрадната изпълнителка Мими Иванова. Конкуренцията беше много силна, сподели за НДТ д-р Божана Байчева. Тя допълни, че за първа година на конкурса е имало отсяване след първия тур. НДТ

 


Сходни връзки

СЕДЕМ НАГРАДИ СПЕЧЕЛИХА ТАЛАНТИ ОТ КОНКУРСА "ЗВЕЗДИЦИ ЗА ЛОРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди