изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:33 EEST
42-годишният Светослав Стайков е бил отвлечен с БМВ от Интернет клуб    
Ред и сигурност София. 42-годишният Светослав Стайков, който бе убит тази нощ в столицата, е бил преди това в Интернет клуб „Матрицата” на същата улица, откъдето е бил отвлечен,

научи Агенция “Фокус”. Мъжът е бил накаран да се качи в лек автомобил БМВ 3, вероятно сив на цвят. Отвличането е станало около 00.30 ч. Стайков е открит около 2,30 часа на същата улица „Крум Попов” в кв. „Лозенец”, намушкан с нож на няколко места. Починал е на път за болницата. Мъжът е с 12 регистрации за кражби.
Както „Фокус” съобщи - по случая има задържани лица, вероятно от обкръжението на Стайков.

 

42-годишният Светослав Стайков е починал на път за болницата
09 април 2008 | 15:42 | Агенция "Фокус"
София. 42-годишният Светослав Стайков Стайков от София, който бе убит тази нощ в София, е починал на път за болницата. Това съобщиха за Агенция "Фокус от пресцентъра на МВР. Причина за смъртта са нанесените му прободни рани.
Както „Фокус” съобщи – сигналът е подаден около 2,30 ч тази нощ. Мъжът е бил отвлечен и по-късно намерен на ул. "Крум Попов" в "Лозенец" прободен на няколко места с нож. По случая има задържани лица. Те също са криминално проявени, вероятно – от неговото обкръжение.
Убитият тази нощ е 42-годишният Светослав Стайков Стайков от София
09 април 2008 | 15:17 | Агенция "Фокус"
София. 42-годишният Светослав Стайков Стайков от София е убитият тази нощ мъж на ул. „Крум Попов” в столицата. Това съобщиха за Агенция “Фокус” от МВР. Мъжът има 12 регистрации за кражби в полицията.
Както „Фокус” съобщи – сигналът е подаден около 2,30 ч тази нощ. Мъжът е бил отвлечен и по-късно намерен прободен на няколко места с нож. Починал е в болница. По случая има задържани лица. Те също са криминално проявени, вероятно – от неговото обкръжение.
Криминално проявен столичанин е бил убит тази нощ
09 април 2008 | 15:08 | Агенция "Фокус"
София. Криминално проявен столичанин е бил убит тази нощ, научи Агенция “Фокус”. Инцидентът е станал около 2,30 часа на ул. „Крум Попов” в кв. „Лозенец”. Мъжът е бил отвлечен и открит по-късно, намушкан с нож.
Починал е в болница.
От МВР потвърдиха, че по случая има задържани лица. По първоначална информация – те също са били криминално проявени.
 


Сходни връзки

42-годишният Светослав Стайков е бил отвлечен с БМВ от Интернет клуб | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
42-годишният Светослав Стайков е бил отвлечен с БМВ от Интернет клуб
Автор: Anonymous да 2008-04-10 @ 10:56 EEST

Ne moga da razbera nikoi li novinar ne sveriava informacata, koiato publikuva. Mislia, che po princip bi bilo redno predi da poburzate da pusnete "goreshtata novina" da proverite dali materiala, koito pritejavate otgovaria na istinata.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди