изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:51 EEST
Ученици се гаврили с учителка    
Ред и сигурност
Ученици от 11-и клас на Професионалната гимназия по хранителни технологии в Пловдив по време на час са били и заплашили с изнасилване учителката си по английски език.


Това съобщи секретарят на Общинската комисия за борба с противообществените прояви в града Петко Василев, предаде БТА. Той уточни, че инцидентът е станал преди 10 дни, но жената не е намерила смелост да се оплаче на полицията или прокуратурата, а подала сигнал до комисията. Установено е, че тя има синини по гръдния кош, което е следствие на ритници, каза Василев.
По думите му потърпевшата се оплакала на директора на гимназията, който наредил проверка на работата й с обвинение за некачествено справяне със задълженията й. Учителката е обиждана по най-вулгарния начин и заедно с побоя инцидентът се квалифицира като престъпление, затова сме отнесли случая към прокуратурата, допълни Василев.
Какво става в училищата, се пази в тайна, за да не се накърни имиджът им, като по този начин се прикриват и престъпления, коментира главният секретар на общината и председател на комисията Петя Дойчинова. В интерес на всички ни е противообществените прояви на малолетни и непълнолетни да бъдат съобщавани, за да започне своевременна работа с децата, добави тя. Според статистиката, 39 на сто от извършителите на престъпления през 2007 г. са от деца, които не са обхванати от училище или друга институция.  dir.bg
 


Сходни връзки

Ученици се гаврили с учителка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди