изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:08 EEST
Мъж с присадено сърце се самоуби като донора си    
По светаАмериканец, на когото е било присадено сърце и се оженил за съпругата на своя донор, се самоубил по същия начин като дарителя на сърцето.

Преди 12 години сърцето на Сони Греъм почти спряло да работи и той бил на крачка от смъртта. Тогава лекарите му съобщили, че се е появил донор. Донорът бил Тери Котъл на 33 години, който се самоубил с изстрел в главата, съобщава “Телеграф”, цитиран от Index.hr и БГНЕС. Операцията била успешна и 69-годишният Греъм се обърнал към донорската конференция, като искал да изпрати благодарствено писмо на семейството на Котъл.

Така започнал да си кореспондира с вдовицата Черил и скоро двамата се влюбили. Малко след това те се оженили и отишли да живеят в щата Джорджия. “Имах чувството, че я познавам от години. Не можех да сваля поглед от нея. Постоянно я гледах”, казва Греъм, който почувствал необичайна привързаност към вдовицата на своя донор. Дванадесет години след операцията Черил била разтърсена от нова трагедия.

Сони Греъм се самоубил, като се застрелял с пушка при обстоятелства, подобни като на тези при самоубийството на неговия донор. Неговите приятели казват, че не е проявявал никакви признаци на депресия и те са шокирани.  dariknews.bg
 


Сходни връзки

Мъж с присадено сърце се самоуби като донора си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди