изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:14 EEST
Почина най-тежко пострадалата пътничка при катастрофата край с. Български извор    
Ред и сигурностЛовеч. Почина най-тежко пострадалото момиче при катастрофата на пътя Варна – София, съобщиха за Агенция “Фокус” от Националния медицински координационен център. Момичето е пътувало на предната седалка на лекия автомобил, който се сблъска с ТИР. Тримата пострадали бяха настанени в МБАЛ – Ловеч. 23-годишната Константина от Аксаково е починала в болницата.

Както „Фокус” съобщи, катастрофата стана около 12,30 часа между разклона Боаза и село Български извор, на пътя София – Варна. “Хонда Акорд”, шофирана от Николай А., се движела с несъобразена скорост на мокър участък. Поради мокрия асфалт шофьорът е загубил управление, навлиза в насрещното платно и се забива челно в движещ се насреща ТИР. При удара са пострадали и тримата пътници. Екип на пожарната е разрязал с флексове колата, за да бъдат извадени.
Братът на починалата Константина - Николай А., на 32 г., който е шофирал колата “Хонда Акорд”, е с черепно-мозъчна травма. Третата пътничка – Милена, за която все още няма сведения за фамилията и годините й, е със счупвания на гръден кош, крайници и множество наранявания по главата, но е в съзнание.
 


Сходни връзки

Почина най-тежко пострадалата пътничка при катастрофата край с. Български извор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди