изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:18 EET
ПРОЛЕТЕН ПОЗДРАВ    
НовиниПролетен поздрав отправят от страниците на Нова добруджанска трибуна към екипа на Домашен социален патронаж в Добрич и на уредника на пенсионерския клуб в кв. "Хр. Ботев" Мария и Янко Бойчеви.

Те изказват благодарност на г-жа Марчева, г-жа Даскалова, г-жа Иванова, на касиерката Руска и на бате Стоян от пенсионерския клуб. "Тези хора знаят колко скучен е пенсионерският живот. Затова правят всичко необходимо, за да го разнообразят", ни пишат Мария и Янко Бойчеви. И посочват за пример организираните тържества по повод Трифон Зарезан и Първа пролет, които са били отбелязани в клуба в кв. "Христо Ботев", Осмомартенския празник в клуба по ул. "Отец Паисий". По покана на клуб "Здраве" от Ген. Тошево добрички пенсионери са им гостували. В знак на благодарност към всички, които де грижат пенсионерският живот да е по-забавен и пролетен Мария и Янко Бойчеви са посветили и стих.
 


Сходни връзки

ПРОЛЕТЕН ПОЗДРАВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди