изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:48 EET
"ЕВРОФУТБОЛ" ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТНИ УЧИЛИЩА ЗА БРЕМЕННИ В ДОБРИЧ    
НовиниБългарският букмейкър "Еврофутбол" организира безплатно училище за бременни в Добрич, съобщиха вчера от общината. То ще се проведе на 18 април от 11 ч. в Голямата заседателна зала на общината.

Инициативата е част от благотворителната кампания на букмейкърската къща "Ние чакаме бебе". В обучението за бременни могат да участват всички бъдещи родители - майки и татковци. Няма изискване за предварително записване. Те ще могат да научат повече за здравословното протичане на бременността, както и да получат полезни съвети за безпроблемното износване на плода. Темата на лекциите е "Бебето - за очакването, за първата среща и малко след това". Лектор ще бъде д-р Диана Димитрова - председател на Асоциация "Училища за родители". За всички присъстващи са осигурени много изненади. Бъдещите майки ще получат и издадения вече дневник-календар, който представя забавно и достъпно систематизирана информация за 40-те гестационни седмици на бременността.
 Добрич е сред допълнителните 12 града, включени в продължението на кампанията "Ние чакаме бебе" на "Еврофутбол".
Кампанията "Ние чакаме бебе" е част от мащабния социален проект "Печелиш и помагаш", който "Еврофутбол" реализира от началото на миналата година. Той подпомага различни наболели и важни за обществото теми, по които няма достатъчно информираност или подкрепа в страната ни. През първата част от кампанията, която стартира на 23.01.2008 г. и продължава до 19.03.2008 г., букмейкърската къща осигури провеждане на училища за бременни в 15 града в страната и хепънинги за популяризиране на здравословната бременност в 3 населени места. Издаден е на хартия и в електронен вариант дневник - камендар с полезна информация за периода на бременността. Дневникът се разпространява безплатно на различните инициативи от "Ние чакаме бебе". Кампанията се осъществява в партньорство с Фондация "Помощ за благотворителността в България".
 


Сходни връзки

"ЕВРОФУТБОЛ" ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТНИ УЧИЛИЩА ЗА БРЕМЕННИ В ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"ЕВРОФУТБОЛ" ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТНИ УЧИЛИЩА ЗА БРЕМЕННИ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-04-10 @ 09:27 EEST
"Изпита" накрая безплатен ли ще бъде или с някой лев на ръка - за да не боли. ;-)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди