изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:48 EEST
УЧАТ ЖЕЛЕЗНИЧАРИ КАК ДА ДЕЙСТВАТ ПРИ КРИЗИСНИ СИТУАЦИИ    
НовиниОт пресцентъра на БДЖ съобщават, че ще бъде проведено допълнително обучение за персонала на транспортната компания. Целта му ще бъде железничарите да добият допълнителни умения за действие при кризисни ситуации.

Това се прави във връзка с подобряването на безопасността на транспортната услуга и минимизирането на рисковете при превоз на пътници, уточняват още от БДЖ. Обучението ще се проведе от 10 до 30 април, като в него са включени теоретична и практическа подготовка. В практическата част от обучението на превозния и локомотивен персонал ще бъде включено придобиване на умения за оказване на първа долекарска помощ и използване на лични предпазни средства, добавят още от пресслужбата на железниците. Лектори ще бъдат специалисти от гражданска защита, пожарната, както и лекари от транспортните болници. Такива обучения ще се провеждат два пъти годишно, като за настоящата година второто е предвидено през октомври.
 


Сходни връзки

УЧАТ ЖЕЛЕЗНИЧАРИ КАК ДА ДЕЙСТВАТ ПРИ КРИЗИСНИ СИТУАЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди