изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:34 EET
КАЛИАКРА Е НА ТОЧКА ОТ ЛИДЕРА СЛИВЕН    
Спорт  Калиакра победи Волов (Шумен) с 3:1 в междинния 19-ти кръг на Източна “Б” група и намали разликата само на точка от лидера в класирането Сливен. Първи обаче вкараха гол шуменските футболисти и опънаха нервите на домакините и зрителите по трибуните. Попадението за Волов бе дело на Иво Кирчев, който в 16-ата минута се откъсна отдясно, преодоля Добрев и опъна мрежата му.

   Домакините реагираха като ужилени и веднага натикаха гостите в половината им. След поредица от пропуски Калиакра изравни в 40-ата минута чрез Кискинов, който с глава прехвърли шуменския вратар.

След почивката каварненци притиснаха още по-силно съперника. В 62-ата мин за фаул срещу Караджов бе отсъдена дузпа. Зад бялата точка застана Джунейт Яшар и хладнокръвно удвои резултата – 2:1. Седем минути по-късно, отново той оформи крайния резултат със силен диагонален удар от малък ъгъл. В 71-ата мин неговият брат Айлин Яшар записа дебют за Калиакра.

 Калиакра: Добрев, Райчев, Йорданов, Вачев, Андреев, Юл. Петков, (72- А. Яшар), Стоилов (64-Бонев), Ив. Петков (46-Станчев), Караджов, Дж. Яшар, Кискинов.

Волов: Рангелов, Жечев, Димитров, Кръстев, Хасан, Фиелипов, Йорданов, Банчев, Кирчев, Василков, Христов (68-Николов).

Голмайстори: 0:1 Иво Кирчев (15), 1:1 Иво Кискинов (40), 3:1 Джунейт Яшар (62, 69).

Главен съдия: Стефан Павлов, помощници – М. Димитров, Ст. Илков.

Стадион Калиакра – 2000 зрители.

Димитър АПОСТОЛОВ

 

Велислав Вуцов, главен мениджър на Калиакра:

“За година и половина това е седмият или осмият ни мач с Шумен и двата отбора добре се познаваме. Видимо имахме преимущество през всичките тези мачове, но никога не сме ги надигравали убедително, с резултат. Волов е неудобен съперник и това се опитах да кажа на момчетата, но днес отново подценихме ситуацията. Единственото, което ме радва, са трите точки с оглед на тежката програма, която ни предстои: за един период от седем дни ще изиграем три доста тежки мача и най-важното е, че продължаваме напред.

   …Оттук нататък програмата е равностойна и борбата ще бъде сериозна. Аз се надявам, че като качество нашият отбор е най-добрият и ако имам някакви претенции към играта, това са многобройните пропуснати положения. Смятам, че трябва да бъдем доста по-съсредоточени пред гола, защото тези пропуски вече ни изиграха лоша шега. Радвам се, че победния ход на нашия отбор продължава и дай Боже в събота, в Раднево, и в сряда –  в Каварна, за купата на България, да имаме късмет.

Записал:

Димитър Апостолов

 

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА Е НА ТОЧКА ОТ ЛИДЕРА СЛИВЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди