изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:20 EET
ХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ


ОВЕН - Широко скроената ви природа ще ви помогне да се справите по-лесно с възникващите проблеми. С некоректните партньори внимавайте повече. В личните си дела ще проявите повече вещина.

ТЕЛЕЦ - Успеете ли да трансформирате творческия си порив в реални дела, ще останете доволни от себе си. В делови план ще обедините усилията си с хора, чиито качества цените и вярвате в лоялността им.

РАК - Търсещите ще намерят и ще останат удовлетворени. Дръзновението ви е впечатляващо и привлича към вас добрите сили, продължавайте да сте упорити и без излишен шум работете за постигане на целите си.

ЛЪВ - Служебните ви ангажименти ще продължат да ви занимават и днес. Нуждаете се от повече спокойствие и релаксиращи занимания. Среща с приятели ще ви откъсне от частично проблемите.

ДЕВА - Кратко пътуване или друго приятно занимание ще ви се отрази обновяващо на здравето и психиката. Осигурете си ги, като приобщите към себе си и хора, с които ви е приятно да общувате.

ВЕЗНИ - Не гледайте на случващото се откъм тревожната му страна, всичко е преодолимо, стига да имате желание за промяна. Можете да се справите безпроблемно и без да изпадате в паника.

СКОРПИОН - Не причинявайте страдания на партньора си, като го ограничавате в свободата му, желаейки да бъде само ваш. Покажете му доверието си и ще го задържите за дълго време при себе си.

СТРЕЛЕЦ - Във връзка с професионална задача ще постигнато взаимно съгласие и повече доверие с колегите, което ще се отрази положително и на работата ви. Ще впечатлявате околните с поведението си.

БЛИЗНАЦИ - Ще търсите нови възможности за професионалното си развитие. Поради една или друга причина не се чувствате удовлетворени от съществуващото положение и това ви прави активни.

КОЗИРОГ - Ще ви е нужна повече подготовка при взимане на решения, няма да се водите от интуицията или чужди съвети. Вие знаете как да постъпите, но си давайте сметка за впечатлението, което оставяте.

ВОДОЛЕЙ - Започнете деня с една гореща вана и ще се чувствате свежи през целия ден и трудно някой ще успее да ви ядоса. Мнозина са настроени за почивка и приятни емоции, които ще изживеят точно днес.

РИБИ - Днес ще ви се иска да прекарате деня извън душната атмосфера на четирите стени. Идеята ви е повече от добра, защото от доста дълго време се чувствате изморени и има от какво.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди