изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:16 EEST
МНОГО ИЗНЕНАДИ ОЧАКВАТ ГОСТИТЕ НА "АЛБЕНА" ЗА ВЕЛИКДЕН    
НовиниМного гости, сред които над 5000 румънци, очаква курортът "Албена" за Великденските празници. За всички, които изберат добруджанския курорт, за да празнуват, са предвидени и многобройни изненади. Празничното меню задължително ще включва козунак, великденски яйца, специални ястия от агнешко месо.


Децата ще получат и шоколадови яйца. Специално маскиран като заек човек ще забавлява децата и ще им подарява шоколадчета и бонбони. За гостите, които желаят навръх Великден да спазят традицията за обикаляне на църквата, ще се предложи пътуване до Катедралата във Варна или църква в Балчик. След завръщането им, те ще бъдат посрещнати с българско пенливо вино, яйца и козунак.
Курортът предлага и специално предложение за гостите, които са избрали "Албена" за празниците. Това е специалният СПА пакет. Той съдържа един частичен масаж и една парна баня в СПА Център "Медика" в хотел "Добруджа" и СПА центъра на хотел "Ралица Супериор", а цената е 16 лева на човек. Дете до 2 години се настанява и изхранва безплатно, а децата от 2 до 12 години, ползват отстъпки. В навечерието на Великденските празници ще отворят много от хотелите на "Албена", з ада посрещнат всички гости.
 


Сходни връзки

МНОГО ИЗНЕНАДИ ОЧАКВАТ ГОСТИТЕ НА "АЛБЕНА" ЗА ВЕЛИКДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди