изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:14 EEST
АЛБЕНА ТЪРСИ НОВА ВИЗИЯ НА ПЛАЖА СИАЛБЕНА ТЪРСИ НОВА ВИЗИЯ НА ПЛАЖА СИ    
ТуризъмНова визия на плажа е една от задачите, които ръководството на "Албена" АД си е поставило за новия туристически сезон. Освен че се предвижда обновяване на инфраструктурата на плажа, ще бъдат осигурени и нови съоръжения.


 За началото на сезон 2008 г. Албена ще обнови душовите си площадки по плажната алея, както и детските площадки и местата за почивка. Предвижда се и тотална подмяна на старите плажни чадъри. Четири са основните насоки, върху които "Албена" АД концентрира усилията си тази година в направление "Спорт". Те са, както НДТ вече писа, обособяване на Албена като нова голф дестинация в Европа, изграждане на нови спортни съоръжения, нови критерии за безопасност при водните спортове и нова визия на плажа. Както НДТ съобщи, "Албена" АД предвижда да изгради голф игрище с голф академия в Долината край село Рогачево. Вече има подписан договор с "Лайтхаус Голф Ризорт", с който съвместно ще се промотира Албена като голф дестинация на световния пазар. Предвижда се поставяне на голф симулатор на територията на Албена. На вече съществуващите кортове до хотел "Калиопа" ще се постави мултифункционална изкуствена трева, която ще позволи игрището да се ползва не само за тенис, а и за футбол, хандбал, джитбол и волейбол. То ще е с размери 54 на 36 метра.
В Албена се изгражда и миниголф до хотел "Магнолия". С това ново съоръжение мини голф игрищата за гостиште на Албена ще станат общо пет. Те са до хотелите"Лагуна гардън", "Малибу", "Добротица", "Ралица" и "Магнолия". От тази година "Албена"АД въвежда и електронна система "джет контрол" с цел безопасност на гостите. Всички полети с парашути паракрафт ще са навътре в морето.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ТЪРСИ НОВА ВИЗИЯ НА ПЛАЖА СИАЛБЕНА ТЪРСИ НОВА ВИЗИЯ НА ПЛАЖА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди