изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:10 EEST
Атанасов: Решението за оставката на Петков е взел Станишев    
Политика"Оставката на Румен Петков е едно събитие, което трябваше много отдавна да се случи, но за съжаление беше употребена страшно много обществена енергия и в страната, и извън нея, за да бъде принуден Станишев да вземе това решение." Това каза депутатът от ДСБ Атанас Атанасов.

"Това е решение на Станишев и малкият кръг от хора, на които той има доверие", категоричен бе Атанасов.

"Ако зависеше от Петков, той никога нямаше да подаде оставка. Това е решение на министър-председателя, но той трябваше да бъде принуден да го вземе с много натиск", обясни депутатът.

"Ако Станишев смени един човек на "Монтерей" с друг човек на "Монтерей", може и да си изкара мандата, но това ще е финалът на политическата му кариера", категоричен бе той.

Според Атанасов премиерът е направил отчаян опит да търси място за следващ мандат, тоест неговата партия да участва в следващ мандат.

Депутатът от ДСБ допълни, че още в петък при гласуването на вота на недоверие към правителството е станало ясно, че въпросът със смяната на Петков е решен, след като Станишев е "изплюл фразата" за структурни и персонални промени в кабинета.

"ДПС през цялото време заявяваха лоялност, но отдавна са казали на Станишев, че сам трябва да вземе решение. Доган се интересува от постъпленията в неговата партийна каса, а не от съдбата на Петков", смята още Атанасов.

actualno.com

 


Сходни връзки

Атанасов: Решението за оставката на Петков е взел Станишев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди