изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:01 EEST
Военен прокурор е в близки отношения с Иван Иванов, според Атанас Атанасов    
ПолитикаСофия. Общественият натиск, действията на опозицията в парламента и европейският фактор доведоха до този развой на събитията. Така депутатът от ДСБ Атанас Атанасов коментира оставката на министъра на вътрешните работи Румен Петков. В студиото на “Денят започва” на БНТ Атанасов заяви,

че в този мандат на това правителство качествена промяна в МВР не може да се очаква в никакъв случай, защото има поети ангажименти от това управление към определени икономически среди и те ще се опитат да ги изпълнят, защото идват избори.
На въпрос дали наистина има още един диск, Атанасов отговори, че има много информация, която тепърва би следвало да бъде проверена от надлежните органи за прикриване на престъпна дейност от управляващите. Не коментирам повече какво имам и какво нямам, това няма никакво значение, заяви Атанасов и допълни, че дори и да разполага с такава информация, той ще постъпи по същия начин, по който постъпи с тази стенограма, а именно ще я предаде на прокуратурата и на ДАНС с настояване за провеждане на резултатно разследване.
Според Атанас Атанасов по случая с бившия зам.-директор на ГДБОП Иван Иванов няма развитие до момента и може да се очаква върху него да има чадър, тъй като според информация, с която Атанасов разполага, един от военните прокурори е в много близки отношения с Иванов. Името няма да споменавам, но съм длъжен да предупредя, включително и главния прокурор, каза Атанасов. Той настоя отново да се търси отговор на въпроса вътрешният министър в оставка Румен Петков или главният секретар на МВР покровителствали ли са Иван Иванов.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Военен прокурор е в близки отношения с Иван Иванов, според Атанас Атанасов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди