изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:17 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите  денонощия  на територията на от ОД ”Полиция” – гр. Добрич  са регистрирани седем  криминални   престъпления.

 

На 11 април 2008 г. в Първо РПУ Добрич е получено съобщение от 35-годишна наемателка на магазин в гр.Добрич, затова че неизвестен извършител е проникнал в помещението и е извършил кражба на 22 броя козметични средства /соли, сапуни, душ-гелове и спрейове за стая и др./ на стойност около 2500 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РПУ Добрич.

► На 12 април 2008 г. в РПУ Тервел е получено съобщение от 40-годишен жител на с.Божан, общ.Тервел, затова, че неизвестен извършител е запалил навес-кошара в имота му. След извършване на оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РПУ Тервел е задържано лицето Н.И. на 40 години от същото село. Вследствие на възникналия пожар е горяла покривна конструкция с размери около 1 – 2 метра. По случая е заведено досъдебно производство по описа на РПУ Тервел.

 

През  изминалите денонощия на територията на област Добрич  са регистрирани осем  пътно – транспортни произшествия с материални щети.

► На 13 април 2008 г. в с. Кардам, общ.Ген.Тошево възниква пътно-транспортно произшествие, между лек.автомобил “ВАЗ 2103”, управляван от 36-годишния Д.Д., жител на с.Ветрино, обл.Варненска и товорен автомобил “Мерцедес Актрос”- управляван Н.Б. на 36-години, жител на гр.Сливен. Вследствие на  пътно-транспортното произшествие няма убити и ранени граждани, но са нанесени значителни материални щети по автомобилите.  Причините за катастрофата се изясняват в условията на досъдебно производство.

► На 12 април 2008 г. автопатрул на Второ РПУ Добрич спира за проверка лек автомобил “Форд Сиера” управляван от Н.С.34-годишен от гр.Тервел. При последвалата проверка за алкохол цифровия индикатор е отчел 2,20 пробила алкохол в издишания от водача въздух. На водача е взета кръвна проба. Образувано е досъдебно производство по описа на Второ РПУ Добрич.

► На 12 април 2008 г. по бул.”Добруджа” в гр.Добрич,  лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от  И.И 30-годишен от гр.Добрич, е спрян от автопатрул на Първо РПУ Добрич. При извършената проверка за алкохол на водача цифровия индикатор е отчел 2,15 промила алкохол в издишания въздух. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

През изминалите денонощия на територията на ОД”ПБЗН” – Добрич   са  възникнали четири пожара, от които 2 без материални щети.

           

 

14.04. 2008 година                                ОД ”ПОЛИЦИЯ” – гр. ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди