изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:06 EEST
Как Баба Цона купила джипа на Ванко 1    
Ред и сигурност
Окръжен съд-Пловдив насрочи за 2 юни следващото си заседание по делото срещу Иван Главчев, което се гледа по искане на Комисията за установяване на имущество, придобито по престъпна дейност, предаде БТА.


Делото е свързано с недвижим имот в село Ягодово с площ от 710 квадратни метра, заедно с построените в него двуетажна масивна жилищна сграда, едноетажна полумасивна жилищна сграда и стопанска сграда. Те са собственост на малолетния син на Иван Главчев - Петър.
Обвиняемият притежава също два леки автомобила "Мерцедес" и БМВ, както и дялове в дружествата "Ар енд би ентъртейнмънт" и "Наксел". Искът е на обща стойност 96 489 лева.
На заседанието в понеделник се яви бабата на подсъдимия - 88-годишната Цона Главчева. Тя каза, че през 2001 г. е дала 45 000 лева на своя внук, за да си купи автомобил. С тези пари той купил единия от посочените автомобили. Иван е единствения ни внук и заедно с покойния ми съпруг решихме да му помогнем финансово, каза Главчева. Тя добави, че парите са спечелени от работа в кооперация "Селска забрадка", както и в резултат на дейността на частна фирма, която според нея работела през 70-те години на миналия век.
Друг свидетел каза, че по време на кръщенето на първата дъщеря на Главчев, неговият тъст е дал за детето 10 000 долара. По искане на Слави Донев, представител на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, съдът постанови на имотите на Главчев да бъде извършена оценъчно-счетоводна експертиза.
Иван Главчев, известен като Ванко-1, излезе от затвора през февруари тази година, след като излежа присъдата си за склоняване към проституция и трафик на хора.

dir.bg

 


Сходни връзки

Как Баба Цона купила джипа на Ванко 1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди