изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:28 EEST
СПРЯХА МЛЕЧНАТА СУБСИДИЯ ЗА НЕОПРЕДЕЛЕН СРОК    
НовиниПриемането на документи за млечна субсидия е преустановено за неопределено време, съобщиха от областната дирекция на държавен фонд "Земеделие". Очаква се приемът да бъде подновен, но не е известно от кога.

За произведено и предадено през месец март качествено мляко документи до момента изобщо не са приемани. Приключва изплащането на парите за млечната субсидия за февруари. Припомняме, че от 1 февруари започна приемът на документи за изплащане на млечна субсидия за тази година.
Подпомагането е в размер на 0,20 лв. за литър качествено краве и козе мляко и 0,25 лв. за литър качествено биволско и овче мляко. Въвежда се горна граница за подпомагане от 18 литра дневна млечност от крава. Максималният размер на паричните средства, които всеки регистриран земеделски производител може да получи за една календарна година по всички краткосрочни финансови линии на ДФ "Земеделие", е 150 000 лв. 
 


Сходни връзки

СПРЯХА МЛЕЧНАТА СУБСИДИЯ ЗА НЕОПРЕДЕЛЕН СРОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди