изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:42 EEST
КАМПАНИЯ "ДА ЖИВЕЕМ В ПО-ЧИСТ И ЗЕЛЕН ГРАД"    
НовиниКампания под мотото "Да живеем в по-чист и зелен град" организира от днес до 20 април общината в Добрич. Целта на инициативата е да се почистят междублоковите пространства, кварталните градинки, детските площадки и прилежащите фирмени площи.

Идеята е това да допринесе за промяна на облика на града в навечерието на големия християнски празник Великден. Почистванията ще се извършват в партньорство с общинското предприятие "Устойчиви дейности и проекти" и  фирма "Шеле България" - клон Добрич. От общината информират всички, които искат да се включат в пролетното почистване, че могат да заявят предварително транспорт за извозване на отпадъците. Това може да става на телефона в кметството 604-573 или във фирма "Шеле" - 605 352.
От общината призовават гражданите да бъдат съпричастни с тази инициатива и да се включат в почистването на своя двор, междублоково пространство, квартална градинка или детска площадка.
 


Сходни връзки

КАМПАНИЯ "ДА ЖИВЕЕМ В ПО-ЧИСТ И ЗЕЛЕН ГРАД" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди