изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:08 EET
Автошоуто в Пекин    
Китай Китайските автомобилни производители планират да представят серия нови модели и прототипи по време на автомобилното изложение в Пекин следващата седмица, но сред голямата шумотевица ще и има и няколко наистина големи дебюти за автомобилния свят. Два от най-очакваните модели, които ще бъдат представени за първи път на автошоуто, ще бъде серийният вариант на Mercedes Benz GLK, както и чисто новото Audi Q5.

Китай доста бързо се превърна в ключов пазар за серия международни пазари, като много от тях виждат в това възможността да компенсират загубите си на традиционните пазари като Япония, САЩ и Европа, където тенденцията за намаляване на продажбите на нови автомобили става все по-осезаема.

При Audi например продажбите само в Китай скочиха с 24.8 % през последната година, като за да се отбележи този успех, компанията ще ползва основното автомобилно изложение в страната, за да покаже новия си SUV – Q5. Компанията майка VW ще покаже два нови модела, базирани на Mark IV Golf специално за китайския пазар.

Mercedes също се надява да се установи в Китай, като един от ходовете на концерна от Юутгарт е представянето на GLK по време на автомобилното изложение в Пекин.

Други автомобилни производители със силно присъствие в Китай са General Motors и Ford. GM ще покаже своя луксозен прототип Buick Invicta, докато Ford ще покаже версията си на хечбека Fiesta, предназначена също специално за китайския пазар.

Освен всичко това ще ги има и вече споменатите китайски автомобилни производители, които планират да направят приятна изненада по време на автомобилното изложение в Пекин. Chery Auto ще представи нова гама от дизелови двигатели, включително и малкия градски автомобил QQ6, седаните А5 и Easter, както и кросоувъра Eastar.

Great Wall Motor ще покаже изцяло електрически прототип, наречен Qwperi EV, както и концептуална хибридна версия на своя SUV – Hover. Освен това ще покаже и нова гама от малки автомобили, включваща и моделите Qwfeelfine, Florid и Coolbear.

И накрая Quangzhou Automobile Industry Group ще представи своя нова марка с представянето на концептуален кабриолет. rs-auto.bg
 


Сходни връзки

Автошоуто в Пекин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди