изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:27 EEST
"АЛБЕНА ИНВЕСТ ХОЛДИНГ" С ПОЧЕТНА НАГРАДА    
Новини"Албена Инвест Холдинг" АД влезе в първото издание на енциклопедията на най-силните бизнес марки на България "Business Superbrands", съобщиха оттам. Глобалната организация "Superbrands" и управляваната от нея едноименна програма са създадени във Великобритания преди 15 години. В момента развива дейност в над 70 държави като промотира водещите марки на националния пазар и добрите бизнес практики.

Изборът и оценяването на брандовете е универсален за всички страни, реализиращи програмата "Superbrands". Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимо експертно жури - борда на "Business Superbrands Bulgaria",  чийто председател тази година е изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стоян Сталев, и чрез представително гласуване в интернет на широк кръг от бизнес професионалисти, като за конкретното издание онлайн са гласували около 300 мениджъри.
Луксозното първо издание на "Business Superbrands" за България представя историята, пътя на успеха и постиженията на 52 от най-силните бизнес брандове в страната, сред които е и "Албена Инвест Холдинг" АД -  едно от най-търгуваните публични дружества на българския капиталов пазар. Холдингът успешно управлява своите 14 дъщерни дружества в сферата на туризма, транспорта, мебелната промишленост и строителството, разработва нови инвестиционни проекти  и осигурява постоянен доход от дивиденти за своите акционери.
 


Сходни връзки

"АЛБЕНА ИНВЕСТ ХОЛДИНГ" С ПОЧЕТНА НАГРАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди