изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:59 EEST
Двама българи, част от международна мрежа за фалшифициране на евробанкноти, са задържани в Румъния    
По светаБукурещ. Двама българи, участвали в международна мрежа за фалшифициране на евробанкноти, са задържани в Румъния при съвместна операция на съдебните власти на двете страни, предаде АФП.

Двамата фалшификатори са били под полицейско наблюдение след влизането им на румънска територия и са били задържани в събота, когато пътували с автомобил към Букурещ.
Разследване на румънската прокуратура сочи, че двамата българи са част от международна мрежа, в която участват и румънци, и гърци. От юни миналата година те са пуснали в обръщение фалшиви банкноти на стойност 150 000 евро. От прокуратурата в Букурещ уверяват, че всички фалшиви купюри са иззети. Анализите на експерти от Европейската централна банка са показали, че фалшивите евро от България приличат на други фалшиви купюри, на стойност 300 000 евро, открити в българския град Плевен.
АФП припомня, че на 21 март българската полиция съобщи, че е задържала фалшиви банкноти на стойност 350 000 евро в София и е арестувала двама души, предполагаеми участници в международна мрежа фалшификатори.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Двама българи, част от международна мрежа за фалшифициране на евробанкноти, са задържани в Румъния | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди