изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:24 EEST
Футбол: Цонко Цонев- Такова клане в Каварна не е имало от Априлското въстание    
СпортКаварна. Това бе второто клане в Каварна, след това по време на Априлското въстание през 1876-а година, а тримата рефери бяха в ролята на башибозука. Това изказване за Агенция "Фокус" направи президентът на “Калиакра” (Каварна) Цонко Цонев по повод на съдиите в срещата на местния тим срещу “Черно море” (1:3) в полуфинал за Купата на България.

„Ние ще дадем премии на футболистите, които се бориха мъжки на терена, но нямаше какво да направят срещу реферите. Нека това да лежи на съвестта на хората в БФС, които бяха решили предварително кой от двата отбора до отиде на полуфинал”, добави Цонев. „Продължаваме да преследваме целта си влизане в „А” група, но все повече се питам има ли смисъл след събитията днес. Още повече, че ясно се вижда създадената организация на тима на Сливен и покровителстваният от Атанас Узунов тим на Несебър да влязат в елитния ешелон. Явно в България не се отчита кой тим се опитва да създава модерна база, да залага на млади футболисти и да се бори за мястото си с футболни средства”, завърши изказването си кметът на Каварна.
Даниел СТОИМЕНОВ

Футбол: Велислав Вуцов недоволен от съдийството на мача “Каликра”-“Черно море”
16 април 2008 | 19:41 | Агенция "Фокус"
Каварна. Старши треньорът на “Калиакра” (Каварна) бе недоволен от съдийската бригада след загубата на неговия тим от “Черно море” (Варна) в полуфинала за Купата на България. Тимът от Каварна претърпя поражение с 1:3 на собствения си стадион и отпадна от борбата за отличието. „Имах съмнения, че ще бъдат 12 човека срещу нас преди мача, не очаквах, че ще са 14. Видях измислен червен картон, няма нарушение. Видях чист гол, който се отмени, и видях втори гол от засада на противника”, коментира Вуцов.
„Вярно е, че не играхме добре. Получихме налеп гол в началото. Изравнихме в началото на второто полувреме, след това съдиите грубо влязоха. Доволен съм от момчетата. Спор няма, че не изиграхме добре този мач”, добави наставникът на Калиакра.
„Обстановката за футбол в България не е нормална”, завърши Велислав Вуцов

www.focus-sport.net

 


Сходни връзки

Футбол: Цонко Цонев- Такова клане в Каварна не е имало от Априлското въстание | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди