изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:46 EEST
Батак става рок столицата на Южна България    
КултураПазарджик. Батак ще бъде сцена за изява на световни рок знаменитости от следващата година. Подобно на община Каварна родопският град ще организира концерти на рок звезди от цял свят.

Това съобщи в „Навигатор” на радио „Фокус”- Пазарджик организаторът на инициативата, музикант и продуцент Нед Джон Крос. Вече са направени договорките с кмета на община Батак Петър Паунов, който е реагирал изключително положително на идеята, каза Крос. Определен е и теренът, където ще бъде позиционирана постоянната сцена за бъдещите рок изяви. Построяването й, както и оборудването на музикалното студио в града обаче, ще отнеме време и за това първите концерти са планирани за 2009 година.
Нед Джон Крос е един от организаторите на култовите концерти в Каварна. Сега обаче той е решил да прави това в Батак, защото харесва самото място. Той е роден в Пазарджик, но на 3 години е заминал с родителите си в Германия и там е живял.
Идеята на Крос е сцената в Батак да бъде трамплин за млади талантливи, но неизвестни музиканти. Те ще бъдат канени за участие заедно със световноизвестните рокаджии. Мечтата на музиканта е да покани на българска сцена AC/DC и Рамщайн.
Мария МАРИНОВА
 


Сходни връзки

Батак става рок столицата на Южна България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди