изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:55 EEST
Борисов даде секретна информация на ДАНС    
Новини

Според него трябва да се даде кредит на доверие на агенцията.



Бойко Борисов е предал секретна информация на Държавната агенция "Национална Сигурност" и лично на нейния председател Петко Сертов.

Бойко Борисов отказа да конкретизира какъв е сигналът, но каза, че данните са точни - по дата и час, че са му дадени от негови колеги и че целта му е с този сигнал е да провери доколко политически независим е председателят на агенцията.

Според Борисов ДАНС работят добре, стараят се, имат вече няколко успешни операции и трябва да им се даде кредит на доверие. "Така че както виждате аз съм готов и го правя", каза той.

Борисов каза още, че с изказването си за готовност за предсрочни избори БСП "плашат гаргите". "Като са готови - да ги направят", посочи той. Според него симпатизантите на социалистите от едната страна негодуват срещу коалицията с царската партия, а от друга - срещу ДПС в смесените райони.

На въпрос дали ГЕРБ би се включила в сегашното управление при евентуално ново правителство, Борисов отговори: "Естествено, след парламентарни избори". "В кое правителство да участвам - в това, което освободи г-н Петков, за да води преговорите за промени в кабинета", попита Борисов и продължи: "Той не е сменен, той просто отиде на по-висока длъжност". А за промените в сегашния кабинет Борисов заяви: "Пожелавам на Станишев да са успешни. Така и той ще направи нещо сам".

Разговори с НДСВ може да има едва след като напуснат управляващата коалиция, заяви Борисов в отговор на въпрос дали биха търсили контакт с партията, след като при гласуването на вота те се въздържаха.

btv.bg

 


Сходни връзки

Борисов даде секретна информация на ДАНС | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Борисов даде секретна информация на ДАНС
Автор: Anonymous да 2008-04-19 @ 00:25 EEST
Те сега чуха, че цената на кредитите ще се повишава и взеха да раздават нагоре-надоле...  
Борисов даде секретна информация на ДАНС
Автор: Anonymous да 2008-09-27 @ 00:49 EEST

"пре*бани от "СИСТЕМАТА" на Д..С"

Както и в МЕТРО Кеш и Кери ЕООД се покриваха "следите от немарливо оформени документи за далавери" от одита...
Дали ще си изтегли Алексей Петров от бандитските "кръгове" и Тихомир Господинов Ваков...? АГЕНТИ...смешници
Един дойде в София Кабел, когато работех вече на излъчването на програмата със "забранените" военни антени ползвани за "линк за връзка" между отделните кабеларки... "Аз мислех, че София Кабел е купила нова техника и затова почнаха да работят по-професионално... А те си 'взели Трифон'..."  Както и Милена Дакова ме караше да й правя кафе с очакването да й предложа и нещо в допълнение към него - по маниера на Сашо Диков, но аз за съжаление си давах ясната сметка за моето място в "стълбичката" и не посмях... Не знаех кой е мъжа й и какво ми се гласи за пореден път... Тогава идваха и Дейвид и Рядков да се мъчат да пробият в "бранша" на ТВ сектора... После тя си доведе Оги и Влади за да ме злепоставя Влади, но и да се пази в един тесен и нисък коридор от мен при случайната среща, която явно неслучайно ни бяха устроили... То като ти е гузна съвестта все ти е неспокойно. Както си го е описал и Георги Марков в "Задочни репортажи", но сега разбирам защо съм се търкалял около 150 метра на "Лавината" на Черни връх 2004 - тогава съм почнал да чета книгата купена за 2 ЛВ от стари книги "НЕПРЕДВИДЕНИ В ПРОГРАМАТА" за манипулацията ми.
Ама и АГЕНТИ си имаме - ЕДИН ПЪТ.
                                  НА РАМО ДА СИ ГИ НОСИМ, ЧЕ ЩЕ СЕ УМОРЯТ ПЕШ...

Трифон Атанасов
tabernacle@mail.bg

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди