изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:33 EEST
Задържаха наказателна бригада    
Ред и сигурност
Група за изпълнение на силови поръчки е неутрализирана при специализирана полицейска операция на 16 април във Варна, съобщи БТА, като се позова на пресцентъра на ОДП в града.


Задържани са петима мъже. Тримата са арестувани за 72 часа, единият е разпитан пред съдия като свидетел, а последният е с мярка “подписка“.
Полицията е действала по сигнал, че групата са готви да нахлуе в дома на варненец, който трябвало да бъде пребит и “акцията“ да бъде заснета. В дома на заплашвания мъж е направена засада, а петимата нападатели са задържани. У тях са открити бухалки, четири ножа, пистолет и фотоапарат. Според полицията причината за нападението е, че жертвата е отказала да зарежда с кокаин пласьорите в града.
Трима от арестуваните нападатели са криминално регистрирани - Ив. М. (25 г.) от Бургас, Ал. В. (21 г.), роден във Варна, но живее в Бургас, и Св.В. (31 г.) от Плевен. Другите задържани са Пл.Т., на 21 г., от Бургас; и Д. Анг., на 19 г., от Белослав. По случая е образувано досъдебно производство. dir.bg
 


Сходни връзки

Задържаха наказателна бригада | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди