изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:39 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 АПРИЛ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 22 АПРИЛ



ОВЕН - Търсете сътрудничеството на хора, имащи опит в делата ви. Оптимисти сте по отношение на своя идея и ще работите по нея, реализирайки я в кратки срокове.

ТЕЛЕЦ - Свикнали сте да не прибързвате в решенията си, но днес ще ви се наложи да бъдете по-практични. Добра реализация очаква онези от вас, които целенасочено ще се съсредоточат върху това.

РАК - Ще обсъждате финансови въпроси и свързаните с тях дела. Може да срещнете затруднения, но не унивайте. С желание и воля ще продължите, преодолявайки всичко, което възникне по пътя.

БЛИЗНАЦИ - Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка.

ЛЪВ - Създайте си повече душевен уют, като се обградите с хора, които обичате много. Така ще дадете простор на творческите ви идеи и въображение, и ще подготвите бъдещите си изяви.

ДЕВА - Служебните задачи търпят застой и вина за това имате вие. Не ви липсват желания, но за съжаление интереса ви не е траен. Открийте за себе си мотивацията, която би ви направила по-отговорни.

ВЕЗНИ - Привличате към себе си вниманието на влиятелни хора и то благодарение на умението си аргументирано да защитавате идеите си. Това ще ви постави в изгодна позиция.

СКОРПИОН - Поставили сте си ясни цели, което е предпоставка за вас да работите, без да си губите времето за дреболии. Препятствията са преодолими, независимо от високите ви амбиции.

СТРЕЛЕЦ - Интелигентното ви присъствие ще привлече интереса на определен кръг хора, от което ще съумеете да се възползвате. Имате енергия и желание за изява, насочете ги в подходящата посока.

КОЗИРОГ - Обемът от работа, който непрекъснато се повишава изисква промяна в организацията, а и не само на работното място. Без да давате вид на притеснени ще провокирате конкуренцията.

ВОДОЛЕЙ - Настроени сте критично към всички наоколо, но, ако имате претенции бъдете открити и говорете за тях. Мълчанието не помага да се решават проблемите, говорете с заинтересованите.

РИБИ - Силни сте и може да контролирате емоциите си, за това търсете своя път на развитие, без да се ръководите от мнението на когото и да било. Скоро ще стигнете там, за където сте тръгнали.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди