изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:10 EEST
В Добрич стартира националната кампания „Българските символи"    
КултураДобрич. Днес в Добрич стартира националната кампания „Българските символи", предаде кореспондентът на радио „Фокус" – Варна. В рамките на тази инициатива ще бъдат организирани конкурси под различен надслов: „Символът на моя роден край", "Моят български символ" и „Символът на моята столица".

 Идеята за кампанията е на Асоциацията за бизнес и туристическа информация. Целта е да се осъществи мащабно проучване сред всички българи – кой е най-подходящият символ, с който името на България да бъде свързвано по света. След предварителна селекция ще бъдат предложени за гласуване 33 символа, групирани в три раздела: „Природни забележителности", „Културно и историческо наследство" и „Храни и напитки". Общественото допитване в Добрич ще се проведе под формата на анкетно проучване. Листовките с въпроси могат да се попълват в Центъра за услуги и информация на гражданите, който се намира в сградата на общината, в Дирекция „Гражданска регистрация и обслужване на населението", в отдел "Местни данъци и такси" на община Добрич, в Художествената Галерия, Регионалния исторически музей и във всички добрички училища. Има и опция анкетният лист да бъде попълнен он-лайн. Адресът на Интернет-портала на кампанията е http://infobulgaria.info/bgsimvoli/.
Жулиета НИКОЛОВА
 


Сходни връзки

В Добрич стартира националната кампания „Българските символи" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди