изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:19 EEST
Нихат Кабил: Ще приема всяко решение на ДПС и Съвета на коалицията    
ПолитикаСофия. Министърът на земеделието и продоволствието Нихат Кабил направи изявление по повод днешното решение за структурни и персонални промени в правителството, съобщиха от МЗП.

В изявлението си Нихат Кабил заявява: “Вече имах възможността да подчертая, че ще приема всяко решение на ръководството на моята партия – Движение за права и свободи, и на Съвета на коалицията. Потвърждавам това и сега. От седем години насам съм последователно зам.-министър и министър на земеделието и през цялото това време не съм щадил усилия в работата си. Удовлетворен съм, че благодарение на направеното от мен и моя екип, както и с усилията на хилядите служители в системата на Министерството на земеделието и продоволствието, българското земеделие влезе в Европейския съюз достойно - без предпазна клауза, а земеделските стопани вече имат реален достъп до средствата от европейските земеделски фондове”.
През последните години, въпреки многото трудности, аграрният сектор извърши решителен напредък и аз нямам съмнение, че ако усилията на държавата продължат, не е далеч времето, когато то напълно ще придобие европейски облик. Промените са стратегически и необратими, заяви Кабил.
Нихат Кабил подкрепя назначението на ст. н. с. д-р Валери Цветанов за министър на земеделието и продоволствието. „Познавам лично г-н Цветанов като много добър специалист в областта на селското стопанство и не се съмнявам, че той е в състояние да се справи успешно като министър. Самият аз, от позицията на натрупания опит, декларирам готовността си да помогна на новия министър с всичко, с което прецени, че мога да му бъда полезен”.
В заключение Нихат Кабил благодари на служителите в МЗП и заявява, че се надява те да подкрепят новия министър и неговия екип. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Нихат Кабил: Ще приема всяко решение на ДПС и Съвета на коалицията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди