изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:20 EET
Бутилка уиски ще влезе ли НДСВ пак    
Политика
Директорът на НИМ Божидар Димитров и икономистът Владимир Каролев се обзаложиха тази сутрин в студиото на предаването „Коритаров live” по НТВ на бутилка уиски за резултата на жълтата партия на следващите парламентарни избори.


НДСВ няма да има свои представители в следващото Народно събрание, категоричен е Божидар Димитров, предаде БГНЕС. Владимир Каролев пък твърдо смята, че жълтите ще влязат в парламента отново, защото ще успеят да обяснят на избирателите, че двойното увеличение на доходите от 2001 г. досега е резултат от политиката на НДСВ. Според жълтия икономист - общински съветник в София, управляващата коалиция има шанс за втори мандат при това разпределение на партийното представителство. Димитров, обаче, изтъкна, че за да стане това, управляващите трябва да „изсипят” 2-3 милиарда лева под някаква форма в икономиката на страната и по подобие на изразходването на бюджетния излишък в края на 2007 г.
НДСВ особено след тези промени, които ще внесат нова енергия в управлението през последната година, нямаме никакво съмнение, че ще успеем да влезем самостоятелно в парламента. Това пък заяви зам.-председателят на НДСВ Милен Велчев, цитиран от БГНЕС. Честната позиция към българския избирател е да отидем сами на избори и да получим доверието на гражданите, с което надявам се, ще заемем достойно място в следващия парламент и ще бъдем незаобиколим фактор за следващото управление, обясни Велчев. Оттам нататък дали ще работим с ГЕРБ и Бойко Борисов или други политически сили е въпрос на бъдеще, който ще бъде решен от вота на избирателите, отбеляза Милен Велчев. Той уточни, че либерален алианс не е вариант, който от НДСВ обмислят преди парламентарните избори.
Надявам се, че още дълги години нашият лидер да бъде в политиката. Мисля, че още дълги години ще получаваме неговите мъдри съвети, каза още Милен Велчев. dir.bg
 


Сходни връзки

Бутилка уиски ще влезе ли НДСВ пак | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди