изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:49 EEST
НОВО ПОСЕГАТЕЛСТВО СРЕЩУ СЛОВОТО: Пребиха Борис Ангелов от ”Слава”    
Ред и сигурност
Снощи към 21 часа в „Пирогов” е постъпил главният редактор на сп. „Слава” Борис Ангелов, съобщиха от лечебното заведение.


Ангелов се прибирал към дома си в жилищен комплекс „Лагера” в София, когато бил нападнат от двама непознати, които са му нанесли побой. Най-вероятно нападателите са ползвали железни боксове. Получил е наранявания в областта на главата. След като е бил прегледан от неврохирург, Ангелов е бил освободен за домашно лечение.
Борис Ангелов е добре познат на телевизионния зрител от специалното, V.I.P. издание на риалити шоуто Big Brother, където журналистът беше един от тримата, включени в т. нар. тайна инквизиция. Групата имаше правото да номинира и използва телевизионния ефир, за да изрази мнението си за всеки от участниците в шоуто.
Борис Ангелов е известен и с публикуване на биографична книга за Лили Иваново през май 2006 г. със заглавието "Просто Лили" и която се разпространяваше заедно със сп. "Слава". Тогава примата на българската естрада заяви, че ще го съди за книгата. Двамата са отдавна във вражда, още от времето, когато Борис Ангелов оглавяваше светското списание "Кой". В него журналистът публикуваше най-нелицеприятните фотоси на певицата, която, днес, 24 април, има рожден ден.
Борис Ангелов ръководи списание "Слава" от близо три години. "Слава" публикува новини и снимки за известните български лица от Шоубизнеса. Освен на "Слава" Борис Ангелов издава и списание "Easy". Светските му романи "Жената на генерала" и "Клубът на вдовиците" разказват за живота в недостъпния свят на най-богатите българи, където новите пари започват да се превръщат в стари пари, припомня БГНЕС. Героите много приличат на добре познати лица от политическия, икономическия и светския елит на България. dir.bg
 


Сходни връзки

НОВО ПОСЕГАТЕЛСТВО СРЕЩУ СЛОВОТО: Пребиха Борис Ангелов от ”Слава” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди