изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:51 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностКОМПЛЕКС "Белият бряг" край каварненското село Топола е бил посетен от неизвестни апаши, съобщиха от областна дирекция "Полиция" в Добрич. Сигнал за кражбата е подаден в РПУ в Каварна на 23 април. От комплекса са задигнати циркуляр за оформяне на ъгли “Хитачи”, дрелка “Хитачи”, дрелка “Спарки” и пневматичен пистолет за поставяне на ъгли. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РПУ в Каварна.

 

45-ГОДИШЕН мъж от Каварна с инициали Г. К. е спипан да управлява автомобила си "Форд Транзит" пиян. Той бил спрян за проверка в морския град около 18.40 часа на 23 април. Техническото средство отчело 2,09 промила алкохол.

В РАННИТЕ часове вчера за проверка от автопатрул на РПУ в Тервел е спрян 41-годишният С. Н., който управлявал "Ауди 80". Установето е, че не притежава свидетелство за управление на МПС. Мъжът бил във видимо нетрезво състояние. Той обаче отказал да му бъде  извършена  проба за алкохол с техническо средство. Взета му е кръвна проба за химическо изследване. По случая се работи  в условията на досъдебно производство.

НА 23 АПРИЛ в 09,03 часа в районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в Балчик е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом, собственост на 84-годишната К. М. Причина за възникването му е техническа неизправност в газов клапан. В следствие на пожара са унищожени две газови бутилки и две врати. НДТ

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди