изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:52 EET
БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие  на територията на  ОД ”Полиция” – гр. Добрич  са  регистрирани две криминални  престъпления.

 

На територията на област Добрич  са регистрирани пет  пътно – транспортни произшествия, с един ранен гражданин.

►На 24 април 2008 г. около 14,40 ч. В с.Оброчище  лек автомобил марка “Форд Ескорд” , управляван от 42-годишния И.П. от с.Оброчище блъска, движещия се по пътя   66-годишен велосипедист С.А.

В резултат на пътно-транспортното произшествие пострадалия велосипедист е със счупен крак и е получил разкъсно-контузни рани по главата. Непосредствено след катастрофата водача на лекия автомобил е откарал потърпевшия до Спешния кабинет в болницата в град Балчик за оказване на медицинска помощ. Лицето е  без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

► На 24 април 2008 г. в 19,20 ч. по пътя Кранево – КК “Златни пясъци” от полицейски автопатрул на РПУ Албена е спрян за проверка лек автомобил “Ауди” управляван от В.К. на 36 години от гр.Ботевград. При извършената проверка за алкохол цифровият индикатор на техническото средство е отчело 1,23 промила алкохолна концентрация. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Поделенията на ОД”ПБЗН” –    Добрич   са участвали в гасенето на два пожара с материални щети.

               

► На 24 април 2008 г. в 20,50 часа в РСПБЗН Тервел е получено съобщение за възникнал пожар на движещ се лек автомобил “Сааб Скания” по пътя с.Подслон – с.Кочмар, община Тервел, управляван от Т.Х от Тервел. В резултат на възникналия пожар са нанесени значителни материални щети по автомобила, като пострадали лица няма.

Причините довели до възникването на пожара се изясняват.

 

 

 

   25.04. 2008 година                                            ОД ”ПОЛИЦИЯ” –

  гр.ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди