изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:16 EEST
ЗАПОЧВАТ ТУРНИРИТЕ ЗА АМАТЬОРИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ВЕРИГА CARLSBERG CHALLENGE    
Новини

“Изида” ще бъде домакин на 24 и 25 май



25 тенис-турнира за аматьори, обединени в националната верига Carlsberg Challenge, ще се проведат през новия сезон в цялата страна. Това е най-мащабната проява за любители, практикуващи този спорт, правена някога у нас. Първите две състезания ще се играят в София и Пазарджик на 3 и 4 май, а последните - в края на септември. Инициативата, чийто старт бе обявен официално на пресконференция вчера, се организира от Карлсберг България и Wilson в партньорство с Българската федерация по тенис. Клуб “Изида” – Добрич, ще бъде домакин на турнира на 24 и 25 май, когато на кортовете в градския парк умения ще покажат едни от най-добрите любители в България.

Турнирите са отворени за индивидуални състезатели – мъже и жени, както и за двойки и смесени двойки. Изискванията към участниците са да не са играли в състезания от календара на БФТ след навършване на 14-годишна възраст и през последните десет години, както и да не са действащи треньори, инструктори, учители или студенти по тенис. Тези критерии не важат само за жени, навършили 55 години и мъже, навършили 60 години. Желаещите да приемат предизвикателството на Carlsberg Challenge могат да се запишат в тенис-клубовете, домакини на състезанията, или на сайта на турнира www.index-sport.com.

За всяка победа индивидуалнтите участници печелят по 10 точки, а всеки от състезателите в двойките и смесените двойки – по 7. Те се сборуват и натрупаният актив определя крайното класиране в Carlsberg Challenge. Няма ограничения за участие в броя турнири и различните състезателни категории.

„За участниците в Carlsberg Challenge са осигурени награди на обща стойност 20 000 лева. За победителите при мъжете и при жените сме подготвили истинско тенис-приключение. Те ще спечелят посещение на финалния турнир от серията Masters в Шанхай през ноември с осигурени билети за мачовете, пътни разноски и хотел.”, обясни Тодор Тодоров, специалист „Спонсорства”, Карлсберг България.

За провеждането на турнирите от веригата Carlsberg Challenge са осигурени 4000 топки Wilson US Open, с които играят най-големите звезди на професионалния тенис. Доброто настроение и спортният дух ще бъдат подкрепени и с бира Carlsberg. НДТ

 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ ТУРНИРИТЕ ЗА АМАТЬОРИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ВЕРИГА CARLSBERG CHALLENGE | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди